dissabte, 19 de novembre de 2011

Triplet de premis per els alumnes de les escoles de Roses

14/11/2011 - 23:42
Miquel Sánchez Mandri, Claudia Marina Hernández i Nuria Barba Savorido ha estat els guanyadors d'entre més de 300 dibuixos presentats en la 33ena edició del concurs de dibuix sobre minerals cel.lebrat aquest passat cap de setmana a Barcelona dins del marc de l'exposició "expoMiner".
Sota el nom de "Apunta´t, dibuixa i aprèn!" aquest concurs ha acollit a nens i joves menors de 14 anys provinents de tot Catalunya i els ha convidat a desenvolupar treballs rel.lacionats amb l'univers i els minerals.
En el cas de Roses, han estat tres els centres que han presentat els seus dibuixos al Palau firal de Montjuïc, l'escola Jaume Vicens Vives i els instituts Cap Norfeu i Illa de Rodes. Els premis han estat repartit en dues categories, Alevins per a nens i nenes menors de 10 anys i Infantils per a nens i nenes de 10 a 14 anys.
Els alumnes guanyadors han estat obsequiats amb un diploma i amb una col·lecció de minerals valorada en 130,40€ pel que fa a la categoria Aleví i amb una col.lecció de minerals valorada en 148,20€ pel que fa a la categorí Infantil, a més d´un sorteig d'una col·lecció especial de 25 minerals entre tots els assistents a l´exposició.
Els alumnes premiats han estat: Miquel Sánchez Mandri (escola Jaume Vicens Vives) amb el 1er premi en la categoria d´Alevi, Claudia Marina Hernández (Institut Cap Norfeu) amb 1er premi de la categoria infantil i la Nuria Barba Savorido (Institut Illa de Rodes) amb diploma i accesit.
Imatges cedides per Laura Marina i Silvia Mandri.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada